Event RUN TO INNOVATION

Ben jij betrokken bij een “STEAM-lab”, “Maker-space”, “E-lab”, ben je betrokken bij ‘Wetenschap & Technologie’ en/of het vormgeven van digitale geletterdheid in jouw school/stichting?

We nodigen jullie van harte uit om deel te nemen aan het event Run-to-Innovation! Dit event brengt onderzoekers, leraren, docenten, studenten en ‘makers’ samen die actief zijn op het gebied van STEAM, Wetenschap & Technologie, Digitale Geletterdheid en Innovatie.

Wat staat er op de planning?

Op dinsdag 12 november, van 13:00 tot 17:00, nodig we jullie uit bij NHL Stenden Groningen aan de Eemsgolaan 17. Tijdens het event gaan we in rondetafelgesprekken aan de slag. In verschillende rondes bespreken we hoe we creativiteit, innovatie en ontwerpend leren op de eerdergenoemde thema’s kunnen bevorderen in het onderwijs.

Deze bijeenkomst vindt plaats tijdens de Europese Wetenschapsweek, een uitgelezen moment om kennis en ervaringen te delen en te bouwen aan een duurzaam netwerk waarin we elkaars expertise kennen en kunnen benutten.

Waarom deelnemen?

  • Werk samen met gelijkgestemden uit Noord Nederland
  • Deel ervaringen en bouw mee aan een netwerk van innovatieve centra’s.
  • Creëer samen een digitale kaart vol inspirerende voorbeelden en oplossingen, die na het event met een breder netwerk wordt gedeeld.

Jullie worden gevraagd om het volgende mee te brengen:

  • Een ‘good practice’: Een succesverhaal, ontwikkeling of innovatie die goed heeft uitgepakt in jullie omgeving.
  • Een uitdaging: Een probleem, idee of vraagstuk waar jullie aan werken en graag met anderen over willen sparren.

We hopen je terug te zien op 12 november zodat jouw lab, makerspace en/of activiteit vertegenwoordigd is. Wil je laten weten of je komt door dit formulier in te vullen?

https://forms.office.com/e/6VDAMtfdEc

Zijn er vragen, neem dan gerust contact op.

Met vriendelijke groet,

Age Wesselius

Challenge Lab – NHL Stenden

run to innovation

12 november: event RUN TO INNOVATION

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *